Wat zijn de specialiteiten van Bianchi Sprint & Mountainbikes? 

De Bianchi Sprint is een van de meest betaalbare manieren om serieuze wegraceprestaties te leveren. De Sprint is al bijna 50 jaar in productie en is uitgegroeid tot een racefiets van topniveau die het allemaal kan. Deze fiets is ideaal voor lange trainingsritten of Gran Fondos, en hij kan zelfs deelnemen aan wegevenementen op hoog niveau. Deze Bianchi Sprint is uitgerust met een Shimano 105 groepset. Dit mechanische systeem met 11 versnellingen is zo goedkoop als het maar kan zonder in te boeten aan betrouwbaarheid of prestaties. Het maakt ook gebruik van velgremmen om het gewicht en de kosten te verminderen en toch betrouwbare remprestaties te bieden.

Waarom Bianchi Sprint een perfecte optie is? 

De eerste Sprint, geïntroduceerd in de jaren 1970, was geliefd bij renners van die tijd en wordt vandaag beschouwd als een iconisch stukje wielergeschiedenis. De nieuwe Sprint treedt in de voetsporen van zijn voorganger en is een race-carbonfiets voor mensen die nieuw zijn in het competitieve wegwielrennen. Bianchi heeft zowel een schijfrem als een velgremversie van het Sprint-frame vervaardigd om een betere veelzijdigheid te bieden. De Sprint verdient een opname in bianchi’s Racing categorie, die is opgericht voor individuen die net beginnen in de competitie. De esthetiek van de Sprint is niet aangetast: het is een slim gestileerde, aantrekkelijke carbon racefiets. In het ontwerp zijn afwegingen gemaakt om strakheid, heldere lijnen en een moderne uitstraling te bereiken.

Het frame van de Bianchi Sprint bestaat uit volledig monocoque koolstofvezel voor een buitengewoon lichte en sterke rit. Het is ontworpen met een agressieve geometrie om echte raceklare prestaties te leveren. De voorvork is ook volledig gemaakt van carbon, waarmee het prestatiegerichte concept van de fiets wordt voortgezet. Het frame biedt ook meer bandenspeling dan vergelijkbare fietsen in zijn klasse, waardoor tot 700×32 banden mogelijk zijn. Dit is ideaal voor renners die hun sprint willen trekken op langere ritten of minder vergevingsgezinde routes. Het Bianchi Sprint-frame maakt alles mogelijk, van extreme raceprestaties tot een duurzame uithoudingsmachine.

De Bianchi Sprint onderscheidt zich door de kleine kenmerken die hem onderscheiden van de concurrentie. De voorkant en balhoofdbuis hebben aerodynamische eigenschappen, die bijdragen aan het race-DNA van de fiets. Het maakt ook gebruik van interne kabelgeleiding om een schoon uiterlijk, een beetje extra aerodynamica en bescherming tegen weersinvloeden te behouden. Als klap op de vuurpijl heeft de Bianchi Sprint Bianchi’s kenmerkende Celeste-kleur als hoofdpunt van het frame. De Bianchi Sprint is een high-performance racefiets die het allemaal kan en een verscheidenheid aan obstakels aankan tegen een betaalbare prijs.

Enkele specialiteiten van mountainbikes

Een fiets met een licht sterk frame, brede banden met diep profiel en tal van versnellingen werd aanvankelijk ontwikkeld voor het rijden op bergachtig terrein. Mountainbiken is een sport waarbij fietsers off-road rijden, meestal over ruig terrein, op speciaal uitgeruste mountainbikes. Bianchi Moutainbikes zijn vergelijkbaar met andere soorten fietsen, maar ze hebben functies die de duurzaamheid en prestaties op moeilijk terrein verbeteren. Off-road fietsen hebben vaak een recht, plat stuur, een zwaarder frame dan racefietsen, meer bodemvrijheid en bredere banden, soms met knoppen voor meer tractie.

Waarom fiets kopen bij Bimici? 

Fietsen kunnen moeilijk te verzenden zijn. Ze zijn groot en fors, maar ook delicaat. We nemen het verzenden van uw passie / investering niet licht op. We nemen elk detail door om ervoor te zorgen dat uw nieuwe rit in onberispelijke staat aankomt. Dus je overweegt om de fiets van je dromen te kopen? Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe fiets in perfecte staat aankomt. Het beschrijft de zorgvuldige processen die we nemen om uw fiets te monteren, waardoor het voor u zo eenvoudig mogelijk is om uw fiets klaar te hebben om te rijden en op de weg wanneer u hem ontvangt.

We maken het eenvoudig om alle dingen fiets te kopen en te verkopen om het enthousiasme voor het rijden te voeden. Via onze bestemmingsmarkten maken we het voor mensen gemakkelijker om al hun fietsgerelateerde behoeften te identificeren, te bestuderen en te kopen. Wij kunnen u helpen bij het vinden van uw volgende racefiets, de eerste fiets voor een familielid, een woon-werkfiets of de nieuwste e-bike. Wij helpen klanten het ideale fietsproduct te vinden met gemak, gemak en keuze. Bij Bimici bieden we u ook de beste Bianchi Oltre-fietsen, Bianchi-sprint, Biachi MTB en meer fietsen Bianchi, evenals fietskleding voor alle fietsliefhebbers in Nederland.